Men tjena!

14:29:15 2011-12-29
Publicerat i Lindas inlägg
Hur länge sen va de vi slutade med denna bloggen?
Lite sorligt faktiskt. Saknar väldigt mycket att blogga, men pallar inte ha en blogg helt själv :(
Kan ju börja blogga här lite igen, då & då kanske :) eller vad tycker ni? :)
'
Tikki är iallafall frisk nu! LOVE på det. Och jag skrittar henne varje dag. SKa börja trava efter nyår tänkte jag, och sen börja lite sakta med att tävla igen! Gud vad kul det kommer att bli.
Gadden rids 3-4 gånger i veckan av mig. Han är så sjukt jävla fin nu. Har börjat galoppera honom efter vilan, och ja, vad ska man säga.. UNDERBAR! Så glad för honom.
'
Och nu kanske jag ska få en hem till ponny. Jätte kul faktiskt, men lite fundersam på hur jag ska hinna med 3 hästar, när jag knappt hinner med 2, hehehehhe! Men det får gå, tidiga morgnar och sena kvällar får det bli XD
Men iallafall ponnyn har aldrig sett den, och det är vår kusins och de har redan 12 hästar och har inte plats och tid med denna och så är de för gamla för ponnysar.. Men det är ett stort d-ponny sto med pigga raser i sig och är 6 år. Den såldes för underfär 1 månad sedan till någon långt upp i landet som tävlar rätt högt. Och sen ringde vår kusin dem eller hur de va, och det funkade inte . så det åkte direkt dagen efter och hämtade hem ponnyn. Då fick de reda på att den blviit misshandlad. Och eftersom att den är ädel och väldigt känslig så är den lite annorlunda nu.
Men ska iallfall åka och provrida den ikväll och se om det är något som jag vill ha och rida och tävla ett tags så att den blir värd mer pengar och sedan säljas! :)!
'
Själv tycker jag att det är super kul :) Hoppas p det bästa faktiskt.
Ja, nu ska jag sticka ner till stallet och fixa lite och ikväll bär det av till helsingbog och rida lilla Kaya, som jag tror den heter :)
Puss och kram!