30/9

22:21:38 2011-09-30
Publicerat i Dagens ridpass
Lät Moonie vila idag och rider resten av helgen istället. Sofia kom inte idag, hörde inget av henne heller :o Får försöka få kontakt med henne så hon kan rida på söndag eller något istället om hon vill :)
Nu till det många nyss tittat på - Idol!
Alla är verkligen grymma men några jag gillar är nog Molly, Moa och Amanda F. Bland killarna kommer jag inte ihåg haha. Men ja, alla är verkligen bra! Hade nog lätt varit en sångare om jag kunnat sjunga :))) Men jag gillar verkligen livet som ryttare, det är verkligen det bästa som finns, såklart!
Just nu tittar vi på film, växlar runt på lite olika kanaler. Ska nog antingen kolla på American Pie eller Mission Impossible. Har sett båda filmerna tusen times typ men de är ju awesome båda två hahah.
Mina fina, underbara, saknade änglar! <3

Jag älskar dig så mycket att jag hatar dig ♥

14:05:21 2011-09-30
Publicerat i Catharinas inlägg
Fiiiin rubrik tycker jag! ♥
Väntar på att Sofia ska svara på sms, vi hade bestämt att hon skulle rida Moonie idag och hon har inte kommit ännu :o Fast hon kan ha glömt bort det haha. Får vänta någon timme till sen rider jag nog henne själv så kan hon kanske komma imorgon istället!
Har ingen aning om vad jag ska rida om inte Sofia kommer. Blir nog dressyr kan jag tänka mig. Ska börja plocka ut släpet idag med, måste ha min dressyrsadel ju!! :(
Ses senare!


Träningsoutfit

00:08:01 2011-09-30
Publicerat i Outfits
Gjorde en ganska speciell men häftig outfit som var väldigt matchande men ändå inte så överdriven, som man kan använda på träning men också hemma. Jag gillar verkligen dessa två färger ihop vilket märks i terrängen :D Dock så blev det lite konstiga färger på en del av det slivriga, men egentligen är det samma färger :)
Schabrak: HV Polo Benlindor: Ullared (tror jag!) Boots: Catago Pannband: Mitt älskade Fortis Et Liber! Väst: KL Tröja(under väst): Någon helt vanlig svart Stövlar: Veredus Ridbyxa: Animo.
-
Tänk er denna outfiten på en svart häst eller på svartskimlar, underbart!
Men vad tycker ni? :D


29/9

22:16:37 2011-09-29
Publicerat i Dagens ridpass
Red ut med Moonie idag och det gick bra, Moonie var verkligen jättepigg!
Hon har lärt sig att på vissa ställen brukar vi alltid galoppera så då är hon helt galen och stegrar och håller på för hon vill bara galoppera. Haha så underbart, hade varit kul om hon hade varit lika galen och så otroligt pigg på terrängen. Hon tycker det är kul men är liksom lite avvaktande. Fast i helgen taktade hon faktiskt när jag var påväg mot framridningen så som sagt, hon tycker det är kul!
Nu ska jag spela några roliga spel på internet om jag hittar något, göra läxan och fixa klart outfiten till bloggen innan klockan elva! Hoppas jag hinner ;)

busponny!


Tjenahopp!

16:03:21 2011-09-29
Publicerat i Allmänt

Har ni sett att blogg.se kommit till iphone nu?! Nu kommer man kunna göra inlägg mycket ofta. Och lätt också. Gud va detta är bra!:) blir jätte glad haha :D
"
Sitter i skolAn och gör absolut inget. Slutar om tio minuter då ska jag vänta tills bussen kommer kl halv fem !:)
"
Ska rida sen så gör ett inlägg efteråt hur det går !:D
Kram Linda!


Rubrik

15:28:21 2011-09-29
Publicerat i Catharinas inlägg
Kom hem vid ett idag efter att ha haft orientering på skolan, eller i Möllegård snarare. Det var ganska enkelt och behövde inte anstränga mig så himla mycket, känner till den skohen ganska mycket eftersom jag har ridit ut där vääldigt mycket!
Dagens ridpass blir nog att rida ut fast i Hallägraskogen. Det är en liten skog med många människor som är ute och går så det funkar inte riktigt att speeda på högsta farten när man rider där, men lite kan man allt ;)
Brukar rida ganska lugnt och utan någon dressyr alls när jag rider ut. Det är bara skönt att slappna av lite så!
Tänkte börja på en speciell outfit och se vad ni tycker om den. Kommer antingen ut nu eller ikväll!

Yesterday, today, tomorrow and so on

22:25:07 2011-09-28
Publicerat i Dagens ridpass
Var lite seg ner till stallet idag och hade tänkt packa ut allt ur transporten, men orkade inte när jag såg hur mycket det är! Suck.. Får ta lite varje dag tror jag.
Eftersom sadlarna är längst ner fick jag rida barbacka idag. Red mycket skritt och lite trav i en halvtimme max och det gick faktiskt bra! Körde inte ett jättehårt pass.
Hade tänkt att gå och lägga mig snart, är verkligen trött. Imorgon ska vi cykla till Möllegård med de andra niorna och orientera helt själva halva förmiddagen och lite av eftermiddagen. Great verkligen.. Men sista gången nu, går ju i nian så snart slipper jag dessa "roliga" friluftsdagar!
Imorgon kommer lite utrustningsinlägg tror jag, vi ses dåååå. Godnatt!


Hej

22:37:36 2011-09-27
Publicerat i Catharinas inlägg
Seg på att blogga just nu men det är bara för jag inte kommer på något att skriva om. Är allmänt trött nu också efter lag SM och allt men hoppas vi kommer igåg lite bättre snart.
Är lite extra deprimerad för att det var sista fälttävlan för iår i helgen och jag får inte träffa alla roliga och snälla fälttävlansfolk på en lång tid! En del går över till storhäst under nästa säsong med så dem kommer jag nog inte träffa på länge då :(
Ikväll har vi iallafall börjat planera lite hopptävlingar i höst. DM i hoppning blir i helgen vilket vi missat och vi kommer inte vara med där då :(
Nästa tävling blir i Oktober, tror det var en regional i Skåne. Längtar lite till det men fälttävlan är så himla mycket bättre!!
Jaja, känns bara som att jag klagar hela tiden här på bloggen. Får försöka sluta med det!
Snart blir det sängen, så godnatt!

Dålig uppdatering - japp! Men resultat från helgen kommer nu iallafall!

00:21:31 2011-09-27
Publicerat i Tävling
Varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna nu.. Men vi har inte orkat eller haft tid i helgen.
Här kommer iallafall mer resultat:
På lördagen var det hoppning. I P80 blev Linnea och Alexandra bolla och Michelle fick en rivning. I P90 var Tikki lite bråkig och det blev två stopp, inte vanligt henne! Jag blev nolla och gick upp till en individuell femte plats inför terrängen! Laget låg på en sjätte plats tror jag.
På kvällen var det ryttarfest och blir sugna på att uppträda något så vi bara kommer på en bra hejarramsa och gjorde den haha!
Sen fick vi dansa på dansgolvet och vi gick upp med vissa i laget och Jonna och Mia, sen också Klara från Tranemo. Vi gick och hämtade Anna också från Tranemo och bar henne till dansgolvet, haha! Men hon var också med sen ;)
Vi dansade mot Boxholm och några andra randoms och självklart var vi bäst! Hahah dock var Boxholm lite dummisar för Jakob och Lydia mobbade vår flagga, de var nära på att göra sönder den! Idioter, hehehe!
Det var iallafall väääldigt roligt!
-
Sen var det söndag och dags för terräng. Linnea red först och blev nolla, inom tiden och allt. Sen var det Alexandra och tyvärr stannade hon på det allra sista hindret! Verkligen synd och tråkigt för henne!
Nästa var Michelle och hon var nolla men lite tidsfel men inte alls mycket.
Då var det dags för P90 ryttarna och Tikki var hur bråkig som helst för Linda! När hon skulle starta stack hon iväg mot stallet och sen när hon lyckas få tillbaka henne stannar hon på första hindret och sticker igen.. Hon lyckas iallafall få henne att lyssna någorlunda och kommer igenom hela banan, verkligen bra gjort med Tikki som var så bråkig. När hon galopperade bort från alla mot de sista hindrerna surade och bockade Tikki mot skänkeln. Skumt, hon har ju verkligen gått bra iår, DM mästare och allt!
Sist var det jag och jag var mest rädd för vattnet men allt går toppen och vi blir felfria! Fast får fyra straff för tiden och tappade ner min femte placering till en elfte bara för det.. Men är verkligen nöjd ändå! Det är ju ändå svenska eliten vi rider mot :)
Laget slutade totalt på en elfte plats och det är ju helt okej med tanke på att det var 27 lag. Men nästa år, då tar vi det! :D
Måste sova nu, kommer med bilder senare.

Resultat dag 1 i Lag SM!

20:41:31 2011-09-23
Publicerat i Tävling
Hej alla glada!
Bloggade inte igår för vi hann inte, vi åkte ju hit till Tågarp då!
Idag var det iallafall dressyren och det gick suuuuuperbra för mig! 49.5 straff, alltså runt 67 % och med det ligger jag på en åttonde plats av ungefär 57 startande! Verkligen supernöjd med det!
Laget ligger på en 10-12 plats av 27 lag vilket är väldigt bra det också!
Imorgon är det dags för hoppning och då hoppas vi att vi blir nolla alla av oss :D
Ska fodra Moonie nu, ses!

21/9

00:16:49 2011-09-22
Publicerat i Dagens ridpass
Sista ridningen på hemmaplan inför tävlingen i helgen, för imorgon drar vi mot en av årets höjdpunker - Lag SM! Jag har packat nästan allt och vi åker direkt efter jag kommit hem från skolan imorgon, så vid halv tre ungefär. Längtar!
Över till dagens ridning, red dressyr på Moonie i paddocken. Tränade mycket på saker jag lärde mig att jag skulle göra igår och hon gick ganska bra. Lyssnade men blev lite spänd då och då. Jag vet iallafall hur jag ska rida fram till dressyren och rida inne på banan nu om vissa problem uppstår.
Som ni märker är klockan ganska mycket men jag håller på med svenskan som ska vara klar imorgon. Men är nästan klar så ska snart gå och sova. Får vila ut mig ordentligt imorgon kväll!
Blir nog ingen bloggning igen förrän imonkväll men ni får stå ut!

Packning next!

15:43:40 2011-09-21
Publicerat i Catharinas inlägg
Hej!
Skoldagen idag har varit lite rolig, haha! Eller det var på de tre sista lektionerna som jag var helt galen ungefär sådär. Skrattade åt mycket och bara kom på random saker hela tiden hahaha knäppt var det iallafall. Fast på slutet av sista lektionen var jag såhäääääääär nära på att somna när vi tittade på film men lyckades hålla mig vaken.
Nu hinner jag inte sitta vid datan så mycket mer utan ska börja med läxan och börja packa lite saker, både i stallet och inomhus. Har väldigt mycket att göra idag men det är ju skoj!

20/9

23:50:02 2011-09-20
Publicerat i Dagens ridpass
Tränade som sagt dressyr för Maud idag.
Det gick suuuuuuperbra! Fick hjälp med många saker som jag behövt hjälp med och på bara två träningar för Maud har vi utvecklats enormt mycket! Även fast att det gått några månader emellan. Idag red vi mycket på volten och tränade på lite allt möjligt, mycket grundridning, lite lösgjordhet, form och sånt.
Så himla nöjd, det känns verkligen bra inför helgen! Går det inte bra då kommer jag bli vääldigt besviken så jag vill verkligen att det ska gå bra. Börjar bli taggad nu! Denna helgen kommer bli grym med massa grymma kompisar och ett grymt lag!
Dock så har jag massa läxor att fixa klart innan torsdag, jobbigt det här med skolan mitt i allt.

Men klockan är ganska mycket nu så kan inte skriva så mycket mer. Måste sova inför skolan imorgon!
Godnatt kära läsare!

Dressyrträning!

16:11:40 2011-09-20
Publicerat i Catharinas inlägg
Idag blir det dressyrträning för Maud! Snart ska jag ner till stallet och fixa lite, sen ska jag ta in båda hästarna och göra iordning inför träningen. Linda kommer hem så sent så jag får göra iordning Tikki åt henne :)
Bloggar därför senare ikväll!



Bilder från terrängträning 15/9

23:45:25 2011-09-19
Publicerat i Bilder & Filmer
Här kommer lite försenade bilder från terrängträningen i torsdags!

Veckans hiss & diss!

17:00:37 2011-09-19
Publicerat i Veckans
Veckans hiss denna veckan går självklart till Rolf-Göran Bengtsson som tog EM-guld igår! Verkligen bra gjort av honom och absolut av Ninja la Silla, henne får vi inte glömma ju! Ibland är man verkligen en stolt svensk, haha!

Veckans diss är att det börjar bli mer och mer kallt ute! Jag gillar inte denna årstiden som börjar komma, så himla kallt, regningt och blåsigt :( Dessutom känns det som att det kommer gå väldigt snabbt från sommaren till vintern.. Vintern kommer säkert vara jääätte lång och otrolig kall.. Jag gillar snö och mysigheten men inte kylan!
-
Vad tycker ni?
&

Punkt

14:21:40 2011-09-19
Publicerat i Catharinas inlägg
Blev inget bloggande igår kväll av lite olika saker.
Vi var iallafall på Väla och träffade laget. På kvällen kom massören och masserade Moonie, hon sa att hon blivit mycket mjukare sen sist så det var ju positivt!
-
Idag är det studiedag och har städat och tvättat saker hela morgonen medan hovslagaren var här. Började packa lite också, packade Moonies täcken. Väldigt mycket täcken att ha med sig, både tjocka stalltäcken och tunna flugtäcken. Vädret kan ju vara hur som helst nu i September! Idag ska Moonie vila och ska nog skritta Rasse en runda.
Kom på att Sofie smsade för en stund sen och behöver lite hjälp, måste ner till affären nu!
Bloggar senare

Watch down

00:00:35 2011-09-18
Publicerat i Allmänt
http://www.bloglovin.com/sv/blog/2792384/systrarnacarlsson
-
Följ vår så följer vi din! :)


17/9

21:30:49 2011-09-17
Publicerat i Dagens ridpass
Red till stranden med Moonie och Tikki och jag tror det var första gången hästarna var på stranden. De tyckte verkligen att det var jätte läskigt först så på ett ställe längre fram fanns det som en liten å och där red vi i. Sen red vi där igenom vidare ut till vattnet och de tyckte det var väldigt läskigt när vattnet blev vitt när vågen slog över eller hur man ska säga. Några gånger de blev livrädda och hoppade åt sidan och jag och Linda var så himla nära på att flyga av, hahah! Men de var så duktiga fast de vågade inte gå i om inte den andra ponnyn var i närheten, de sökte trygghet hos varran :) Så gulliga!
-
Sitter hos mamma nu och tittar på fångarna på fortet. Älskar tvillingarna Fredrik och Martin som var med i sveriges värsta bilförare, de är med idag, hahaha! De är så goa.
Vi väntar på maten, majskolvar! Längesedan vi åt det nuuu.
Imorgon blir det "möte" med SM laget, skoj!
Annie (defect.blogg.se), jag och Linda haved skoj för några dagar sen ;)

Tjudeluuu

14:36:56 2011-09-17
Publicerat i Lindas inlägg
Jag och Cattis ska ner till stallet nu och rida. Vi ska rida till stranden med Tikki och Moonie, kuuul! :D
Ses ikväll :)

Balders historia

12:31:44 2011-09-17
Tänkte ge er en sammanfattning av Balders historia från det jag vet från början till slutet.
-
Han föddes 11/6 1988 E: Kärlingehults Max U: Eluxa och heter egentligen Telux men blivit kallad för Balder de senaste 15-20 åren. Han var ungefär 98cm och har väldigt fin stam och speciellt utställning & trav, men han har mest bara varit rid- och sällskapsponny. När han var runt 7år kom han till oss och både Linda och jag har lärt oss rida på honom. Vi ramlade av mellan fem-femton gånger varje ridtur, hans bästa trick var att bara tvärstanna och vägra gå framåt och gick inte förrän det var någon annan häst framför. Vi har även kört honom mycket och en gång ramlade vi med vagnen i skogen men allt gick bra som tur var!

Han kunde hoppa men tyckte inte det var särkilt kul men har faktiskt klarat 70cm, bra för en liten shettis! Vi red en clear round på 30 cm en gång och han gick över varje hinder i princip, oxrar och allt men jag var nolla och fick en rosett, jag var så glad!
Under en tid stod han på ridskola och gick någon lektion i veckan medan jag red till en annan ponny. Han hade verkligen en egen vilja och stod en stor del av lektionen i mitten och bara njöt av livet haha! Men alla älskade honom och ville rida honom ändå och han var verkligen populär. Det var nog den enda gången var borta från vår gård en längre tid.

Han var expert på att smita, det spelade inte någon roll hur vi hade staketet för han smet alltid när han ville! Om han kände för att gå i en annan hage, gå en liten runda på gården så kunde han bara göra det. Det var många gånger vi kom hem från något och hittade honom ståendes på gården, helt oskyldig. En gång på vintern kunde man följa hans hovspår från stallet vidare upp till huset, upp för vår ena yttertrappa, ner igen, upp för andra yttertrappan, ner för trappan, runt på trädgården och sen ner till stallet igen. Så sött!
En gång gick jag och Balder omkull, vi red i paddocken och plötsligt ramlar han så vi faller på sidan. Vi var lite chockade men det gick bra med båda två!
Jag kunde rida Balder väldigt länge för jag var inte så lång och efter många år av roliga ridturer slutade vi rida honom mer och mer och den första januari på det året han fyllde 20år fick han gå i pension och bara vila resten av livet!


Han hade aldrig varit skadad, dock fick han kolik när han var 21år och vi körde direkt till sjukhuset och han blev frisk snabbt.
Under sista tiden av sitt liv var han sällskap för hästarna i hagen och när vi åkte med en häst på tävlingar och sånt. Han tyckte faktiskt det var kul och han var så himla pigg i hagen. Han, Gadden och Rasse busade mycket och Balder var väldigt snabb ändå och var inte långt ifrån de andra hästarna i hagen!
Sen en kväll i början i juni när vi kommit hem från en träning hade Balder smitit från hagen och stod i stallet. Jag tänkte ta ut honom igen men såg att han haltade bak så vi tog in honom och tänkte inte så mycket på det. Nästa dag kollade vi på hans ben och bakbenet typ glappade när han gick, såg verkligen hemskt ut! Veterinären kom några dagar senare och hon sa att en muskel från knät till hasen hade brustit, men hon trodde att med endast vila skulle göra honom frisk. Det enda han fick göra under hela sommaren, från juni - september var att stå inne i sin box hela dygnet medan alla andra var ute. Ibland fick han komma ut och beta lite men det skulle han inte göra så ofta. En gång smet han och när han galopperade iväg sprang han inte med det benet, utan det bara hängde efter. Han gnäggade ofta och stod och smågnäggade när vi var hos honom, så söött! Veterinären var där en gång i juli också och han började faktiskt bli lite bättre.

Sen i augusti blev Tikki skadad så då fick han sällskap några veckor vilken han tyckte var lite bättre. Men man såg att han var så ledsen, han slutade försöka springa ut när han bytte box när vi skulle mocka, han bara stod där och var så lugn, i början vägrade han äta eller stå still så därför blev han väldigt smal också. Man såg på honom att han började ge upp och hur kan ni tänka er att vara inne hela sommaren i en box medan alla andra var ute? Eftersom veterinären var ganska posititiv så hoppades vi att han skulle bli frisk men på slutet förstod vi att det var ganska meningslöst. Vi bestämde oss för att avliva honom eftersom han inte skulle bli bättre. Först bestämde vi en onsdag, men veterinären fick en annan sak att göra tror jag så det blev inte. Fatta glad jag blev när jag kom hem oc såg att han fortfarande stod i sin box?

Vi fick en annan tid, på en måndag och dagen innan tog vi massa kort på honom när vi hade gjort honom fin och han fick beta, han var så lycklig!



Men det blev inte på måndagen heller för pappa kunde inte så vi bestämde en tid på onsdagen istället, den 7 September. Samma morgon klappade jag och gav honom en sista kram och puss innan jag gick till skolan.
<-- sista bilden
När jag kom hem gick jag direkt ner till stallet och såg den tomma boxen. Jag såg också att han låg under ett skynke vid gödselstacken men självklart gick jag inte dit och tittade utan jag bara gick upp. Förstod att samma morgon var det sista gången jag hade sett honom och sagt hejdå, efter att han funnits här i femton år. Detta var och kommer alltid vara hans hem och han kommer alltid vara en del av oss, en del av mig, en del av Hovgård.
Någon timme senare kom en lastbil och hämtade honom och det hade regnat den dagen, så sen kunde man se märket av en häst där han hade legat. Nästan allt annat på marken var blött utom de torra fläckarna. Saknar has gnägg man hörde hela dagarna, saknar att bara titta ut i hagen och se honom där.
Ville bara säga till dig, Balder, att vi saknar dig väldigt mycket men som sagt, du kommer aldrig försvinan ur våra hjärtan. Du hade gjort så mycket för oss så nu var det vår tur att ge dig ett liv i himlen där du kan springa runt och vara hur glad som helst. Tillsammans med Sabena.
Tack för allt, du äger <3






/Cattis, resten av familjen Carlsson och alla andra du har hjälpt och allt annat du gjort.
Hoppas vi ses igen!



Hej!

12:24:24 2011-09-17
Publicerat i Lindas inlägg
Är inte inne och skriver så mycket på bloggen längre eftersom att det är så mycket i skolan.
Men ska försöka bli Liiiiiite bättre iallafall. För att göra ett inlägg om dagen tar ju inte så lång tid. och nu gör jag ju ungefär......  inlägg per vecka hihi :).
'
Idag så ska vi rida ner till stranden och bada med hästarna och träna lite vatten inför Lag-sm.
HALLÅ, om en vecka är det lag-sm , om en vecka har vi redam varit där i två dagar.. skiiiit! :D Längtar!
'
Nejmen ska nog äta klart innan maten blir kall.
Love

"Om du vägrar se framåt och inte vågar se bakåt måste du se upp"

11:29:24 2011-09-17
Publicerat i Catharinas inlägg
Håller på skriva en sammanfattning om Balders liv så om ni kollar in om en stund borde den vara ute. Fortfarande svårt att fatta att han verkligen är borta, lär nog dröja ett tag till innan vi fattar det..
-
Hahaha, hade gjort ett halvt inlägg igår kväll men så hade jag somnat i soffan och vaknade i morse där. Så det blev inget.
Men idag ska jag iallafall fortsätta med städningen jag började med igår och börja tvätta mina och hästarnas kläder. Börjar med sakerna jag ska ha nästa vecka och sen lite öriga saker som behöver tvättas.
Önskar er alla en trevlig dag/helg! :D


16/9

22:26:12 2011-09-16
Publicerat i Dagens ridpass
Moonie fick vila idag.

Jappjapp

15:21:30 2011-09-16
Publicerat i Catharinas inlägg
Förra inlägget var ett face-inlägg (?) av Annie hahahahah. Jag var tvungen att ta en kund så då hade hon väääldigt kul..
Idag ska jag iallafall städa och kanske rida. Bloggar mer seeeeenare!

Underbara älskade vän Annie !

15:18:23 2011-09-16
Publicerat i Allmänt
Sitter i affären just nu och Annie (http://defect.blogg.se) sitter och fjantar sig brevid och tar jättefina på sig själv!!
Hon är så snygg..... Lägger upp dem på bloggen, DET LOOOOVAR JAG.
love you, puss o kram "cattis"

15/9

23:13:21 2011-09-15
Publicerat i Dagens ridpass
Idag tränade vi terräng på Össjös väldigt fina bana! Första gången vi var där och både jag och Moonie tyckte det var kul.
Träningen gick bra och vi tränade lite alla möjliga sortes av hinder vilket var bra. Sen i vattnet hoppade jag ett hinder som var runt 90 cm och direkt ner i vattnet och där stannade hon två gånger .. Moonie har lite problem med vatten men man måste ju träna för att få henne komma över det.
Annie tog kort idag men har inte kameran här just nu men lägger ut bilderna imorgon istället. Åh, imorgon är det ju fredag och sen blir det helg! Älskar helger, fast vem gör inte det?
Läste ridsport nästan precis och det stod om lag-sm fälttävlan fast inte särskilt mycket. Mest lte informatioooon.
Det är sammandrag från EM i hoppning kvart i tolv till kvart i ett nu inatt men vet inte om jag ska kolla på det. Jag vill men tror inte jag får det för mammmi.
Nu ska jag kommentera era bloggar :D

Hallowww

15:36:46 2011-09-15
Publicerat i Catharinas inlägg
Har hört något om att det är live från EM i hoppning på Tv just nu, så jag ska gå dit och kolla snart!
-
Skolan idag var helt okej och inte särkilt många eller jobbiga lektioner.
biologin håller vi på med blod just nu och vi fick testa vilken blodgrupp vi har och var tvungna att sticka oss i fingret för att få veta. Lite läskigt faktiskt haha.
Annie gjorde det på mig och första gången var inte så farligt, men det kom knappt något blod så fick göra igen på samma finger. Men det kom fortfarande inte så mycket blod och vi gjorde på ett annat finger istället. Det blev inte så stort hål då heller så fick göra en sista gång och då funkade det! Men gjorde mer och mer ont för varje gång hahah lyckat.. Sista gången gjorde asont och sen blödde det ett tag efter också. Nu kliar det mest och det värsta var att jag fick ändå inte reda på vilken blodgrupp jag hade.. Kul!..
Men måste som gå till Tvn och sen ner till hästarna och fixa inför träningen!
Seeeees


Right now

22:48:28 2011-09-14
Publicerat i Catharinas inlägg
Precis varit ute och sprungit en runda, skönt! Orkade ganska mycket idag faktiskt, iallafall tio minuter utan att vara övertrött.
Nu är det EM i hoppning på TV4 Sport, slutar om tio minuter så ska kolla det sista nu!

Veckans tips!

22:06:07 2011-09-14
Publicerat i Veckans
Denna veckan tänkte vi ge er ett tips vi tycker är bra - strecha era hästar!
Det är ett bra sätt att få hästen hålla sig fri från skador, töja ut muskler och inte få träningsvärk.
Det finns massa olika övningar för streching och dom kan man hitta på nätet och det kan vara bra att också läsa lite om det så man vet mer. Exempel är ju att ta benen framåt och bakåt som vi gör, fast lite mer invecklat så man vet hur/vad man gör. Ta hjälp av någon som kan om du inte vet.
Like I said, bra sak att göra!

Sugen på att tävla lite?

21:28:54 2011-09-14
Publicerat i Catharinas inlägg
Tänkte tipsa om denna tävlingen som Anna (http://colts.blogg.se) har!
Är alltid kul att vinna saker, speciellt presentkort för då kan man ju välja nästan helt själv vad man ska köpa.
Om ni inte är intresserade tycker jag ni ska kika in på hennes blogg ändå - bra och intressant. Besöksvärd! Tävlingen håller på fram till 11 Oktober :)
Länk till tävlingen: http://colts.blogg.se/2011/september/tavling-hos-colts.html

A.W.E.S.O.M.E


14/9

21:28:13 2011-09-14
Publicerat i Dagens ridpass
Red dressyr på gräset med Moonie. Det gick ganska bra men hon var inte riktigt lika fin som igår. Men i galoppen är hon verkligen suuuperfin, men överpigg så det blir lite jobbigt!
Strechade henne efteråt och hon börjar redan bli lite vanare vid det men det lär nog ta ett tag till ;)
-
Eventuellt kommer massören på söndag och masserar inför nästa helg. Nästa vecka på tisdag ska vi också träna dressyr för Maud, det var i April vi tränade för en dressyrtränare senast så det behövs verkligen! Bara lite finslip och tips innan helgen som ska bli awesome, guuud vad jag längtar!
Imorgon blir det terrängträning för laget och måste göra iordning tidigt så det kanske inte blir något inlägg här förrän på kvällen men det hoppas jag ni utstår! Verkligen kul med terrängträning också, det var en månad sen jag red terräng sist och ungefär två månader sen jag tränade terräng sist och det är ju så sjukt kul så har verkligen längtat! :D
Jaja, massa tjat om framtiden nu ju. Vi ska fokusera på det som händer just nu!
Så nästan precis har jag duschat och funderar på att gå ut och springa en snabb sväng i regnvädret. Ska bara fixa några blogginlägg först.
Love you!

småsöt bild faktiskt!

streck punkt streck

17:49:28 2011-09-14
Publicerat i Catharinas inlägg
Idag är det en vecka sen Balder avlivades. Svårt att fatta!
Det känns inte ens som att han har varit här, känns inte som att han har funnits vid min sida i femton år. Hela mitt liv. Det känns så otroligt längesedan han var här, hur lång tid som helst. Men ibland inte, i början efter han hade avlivats glömde jag att han var borta. Fixade mat och tänkte gå ner och ge honom mat efter skolan. Men det behövs inte mer. Svårt att beskriva känslan jag känner just nu, den känslan om att jag känner om att han inte ens funnits.
Men det är väl så med Sabena också. Även om man inte vill börjar minnet sakta försvinna ur, aldrig att jag glömmer bort henne, utan jag glömmer mer och mer bort hur vissa detaljer ser ut. Det enda jag kommer ihåg riktigt tydligt är huvudet och med hjälp av bilder och sånt kommer jag ihåg hur liten hon var, hennes vita streck på frambenen, hennes hals som behövde masseras osv. När jag tänker på henne och sen på Balder inser jag att det var inte så länge sen han försvann ändå. Kommer ihåg allt på Balder, kommer ihåg hans gnägg, hans öron, hans man som flätades sista dagen. Det är sånt som sakta försvinner för Sabena. Ser man inte någon/något varje dag glömmer man tillslut vissa delar av hur den såg ut och så är det bara.
Blev en lång text, ville bara säga att jag älskar mina två änglar. Jag saknar er så otroligt mycket men ingen av er har ont längre.
-
Ska ner till stallet och rida och gå ut en tur med Rasse. Kommer senare ikväll! :D
min engel, for evigt, jag elskar, kun dig, farvel


12/9

23:21:37 2011-09-13
Publicerat i Dagens ridpass
Dålig uppdatering idag med! Men har inte hunnit helt enkelt.
Idag red jag dressyr på Moonie i paddocken och hon gick asbra! Massagen i måndags hjälpte verkligen bra för hon kändes som en helt annan häst, mjuk och väldigt pigg! Så himla skönt, hoppas det håller i sig bara.
Började rida i nedsutten trav efter framridningen idag och det gick också bra och hon kunde hålla formen. Så är väldigt nöjd med dagens ridpass!
-
Just nu sitter jag hos Annie med Clara och vi håller på och försöker plugga till SO provet imorgon, samhällsekonomi. Dock så är det inte jätte jobbigt faktiskt fast det märker vi väl imorgon. Då är det skolfoto också, kuuul ...
Men måste avsluta nu.
Godnatt!
gammmmmal bild från åttan :o


11/9

22:39:55 2011-09-12
Publicerat i Dagens ridpass
Lägger ut gårdagens ridpass nu istället för igår.
-
Jag testade rida i Rascals hoppsadel för Moonies börjar bli för liten för mig. Den satt ganska bra men den lyfte lite. Dessutom lutar den alltid lite framåt och det kan nog bli lite jobbigt i terrängen. Men den satt nästan bättre på Moonie än på Rascal och den är sååå skln! Älskar den verkligen. Märket heter Frank Baines.
Själva ridpasset gick ganska bra och jag försökte mest få henne mjuk. Skrittade nästan hela tiden men travade och galopperade lite för att testa sadeln.
-
Idag vilade Moonie och självklart Rasse.
detta var länge sen.. känns iaf som det! hösten-09

Måndag

22:22:24 2011-09-12
Publicerat i Catharinas inlägg
Ojoj, hej alla!
Mådde inte alls bra igår och gick och la mig väldigt tidigt så det blev inget blogginlägg. Tar ett lite längre idag istället om både igår och idag.
Igår var massören här och masserade våra hästar, och detta är något jag rekommenderar till de flesta hästar, speciellt fälttävlanshästar eftersom de ska vara topptrim i alla grenar. Moonie var lite stel i nacken och baken så detta kan vara en del av problemen till att hon har gått lite sämre på sista tiden. Skönt att hitta något isåfall! SKa också börja strecha mina hästar mer, Moonie är väldigt jobbig att strecha så har inte gjort det på ett tag. Men gjorde det mycket innan med Sabena och Rascal.
-
Idag var vi på Horse-Farm i Falkenberg och handlade upp Lindas presentkort hon vann när hon blev placerad i Hermanstorp och DM-mästare i fälttävlan. Så nu är det ändå skönt att få bort med det och jag tror hon var nöjd med dagens köp! Hon köpte iallafall massageborste, en present till en viss person och benskydd. Jag kan tvinga henne berätta mer om det om ni vill, haha.
Såg nu att en liten informationssak har kommit ut om lag-sm på ridsports hemsida, det stod inte mycket men ni kan få kolla om ni är intresserade :D http://www3.ridsport.se/Tavling/Falttavlan/Nyheter/2011/09/Lag-SMifalttavlanforponnyochhast/ Längtar så hiiiimla mycket, det är nästa helg!!!

cooling


10/9

00:55:05 2011-09-11
Publicerat i Dagens ridpass
Hoppade i paddocken idag och byggde en liten bana. Gjorde en egen spets med bommar och mur och det blev bra. Sen gjorde jag blandannat ett b-hinder och c-hinder av sockerbitar och tunnor efter spetsen och det var faktiskt svårt. Bra träning idag som jag är nöjd med, dock blev den väldigt hård så får rida lugnare imorgon. Moonie var väldigt duktig och ganska pigg!
Har inga bilder på denna datan så ni får klara er utan!

United 93

00:49:49 2011-09-11
Publicerat i Catharinas inlägg
Hej!
Nu har jag äntligen fått tid att blogga!
Denna kvällen är vi med Annie (defect.blogg.se) och vi har gjort massa skoj! Just nu tittar vi på United 93 på Tv. Jag har inte sett den innan men har sett flight 93. Flight 93 är mycket bättre tycker jag!
För er som inte vet handlar filmen om de plan som blev kapade i USA, just flight 93 var det enda av de fyra planen som inte flög in i byggnader som var bestämt.
Snart lägger jag ut dagens ridpass, så kolla in här snart!

Rubriker är överskattade

18:28:36 2011-09-10
Publicerat i Catharinas inlägg
Ojoj, inte ett enda inlägg idag! Men det är helg förstår ni, det är nog därför.
Tänkte precis skriva ett inlägg om dagen men hinner inte skriva mer just nu.
Ses senare!

Det jag kommer på för tillfället, helt enkelt.

03:20:00 2011-09-10
Publicerat i Catharinas inlägg
Du kan jämföra falska personer med ett äpple. Ibland fattar du efter första tuggan, ibland kommer du till kärnhuset, och ytterst sällan äter du upp det också. Men det händer, ta det bara med ro men släng iväg äpplet som lurar inom dig, och använd det inte som hämd. Promise?
♥ Hugs & Kisses

Underbar hääääst!

22:30:06 2011-09-09
Publicerat i Bilder & Filmer
Hittade denna videon på yt, kolla hela. Underbar häst eller hur?

Gillar att ryttaren gjorde en snygg volt, landade halvt på benen och bara traskade iväg medan hästen fortsätter! Haha lite småkomiskt..


9/9

20:41:40 2011-09-09
Publicerat i Dagens ridpass
Red dressyr på Moonie på gräset. Galopperade lite idag också och där gick hon bäst! I traven red jag lätt och försökte bara få henne bli mjuk och det lyckades jag ganska bra med. Verkligen nöjd med dagens ridpass och Moonie var så pigg! Drog väldigt mycket i galoppen, älskar det! Är hon såhär pigg på lag sm blir det nog toppenbra!
-
Bakade äppelkaka för någon timme sen, blev så sugen på det.
Så nu ska vi äta det, guuuud vad gott!

H.E.L.G

13:32:24 2011-09-09
Publicerat i Catharinas inlägg
Tjotjo!
Kom hem för någon timme sen och svarat på kommentarer och sånt nu. Underbara ni!
Snart ska vi ner till stallet och rida, tror det blir dressyr idag. Ska först äta, har inte gjort det sen igår kväll så är ganska hungrig nu.
Längar till nästa vecka för då blir det massa träffar med SM laget! Iallafall som det ser ut just nu, först blir det terrängträning på torsdagen och sen ska vi träffas nästa helg och försöka komma på något att uppträda på ryttarfesten. Det blir nog superbra! :D Inte mycket kvar nu till SM!
Nae, ska gå och äta nu.
Ses senare!

8/9

23:01:49 2011-09-08
Publicerat i Dagens ridpass
Kom precis på att jag glömt berätta om dagens ridpass!
Red ut med Moonie och det blev väldigt blött eftersom det var blöta löv överallt som jag fick i ansiktet och så. Sen började det ösregna och jag hade ingen regnjacka. Så det blev lite blött men både jag och Moonie tyckte det var väldigt kul ändå!
-
Sen jag bloggade senast har jag ätit kvällsmat, gått en runda med Linda och Annie och städat hos marsvinen! Det var duktigt gjort haha.
Nä nu är det snart dags att gå och lägga mig.
Godnatt!


Terrängoutfit

21:18:09 2011-09-08
Publicerat i Outfits
Eftersom DuMmIsMiKaElA tvingar mig att lägga ut min terrängoutfit som hon redan vet hur den ser ut, så gör jag det!
Min outfiiiit
Moonies outfit. Har styglarna ovan numera ;)

Svar till fråga

20:57:23 2011-09-08
Publicerat i Frågor och Svar
Ba för att du fråga MikkanPikkanSikkanLikkan så ska jag också svara.
Kolla på min terräng(p)outfit på nästa tävling så ska du se min dröm(p)outfit!!!!! Hahaha :D Nä men have no idea. :D
Vi ses på lagSM, KJAM!


Länk!

20:45:27 2011-09-08
Publicerat i Länkbyten
Besök denna snälla tjejen, underbar blogg! :D
http://pponnybrudar.blogg.se/
http://pponnybrudar.blogg.se/
http://pponnybrudar.blogg.se/
http://pponnybrudar.blogg.se/

Jag fick låna två änglar ett tag

17:00:53 2011-09-08
Publicerat i Catharinas inlägg
Man får låna en ängel från himlen när man vill, men fäst dig inte för mycket vid den, för den måste tillbaka någon gång.
-
Ska snart ut till stallet och rida, hade tänkt rida ut eller rida dressyr idag. Vi får se vad det blir!
Gillar bara inte att vara i stallet för då påminns jag hela tiden att Balder är borta.. Igår när jag fixade stallet glömde jag hela tiden bort att han inte var där. Jag höll på fixa mat till honom, ge hö i boxen och sånt. När jag hämtade hö på stora loftet hörde jag någon gnägga och tänkte bara "Balder, jag kommer snart!" Men sen kom jag på att det var inte han, det måste varit någon annan. För han han finns inte mer. När jag är nere i stallet är det nästan det enda jag tänker på, Balder. Så tänker skynda mig idag så jag slipper tänka så mycket på det.
Ska bara titta klart på programmet på tv, sen blir det nog lite städning innan det blir stallet!
Jag saknar dig

Veckans blogg!

16:30:18 2011-09-08
Publicerat i Veckans
Hade alla bloggar i ett utkast som försvann. Så ni får anmäla er igen!
Därför tänkte jag bara ge er ett tips på en bra blogg, http://defect.blogg.se! Tycker verkligen ni ska läsa den, tänker inte berätta mer om den utan ni får se efter själva!
-
Så kom igen nu och anmäl :D


7/9

22:22:45 2011-09-07
Publicerat i Dagens ridpass
Red lite dressyr i hagen med Moonie. Hon var väldigt stel så skrittade mest och försökte få igenom henne, det gick sådär.
Helt okej ridpass ändå.
-
Mest varit en liten sorgsen dag för vår del..
Men ska iallafall sova nu, orkar inte blogga mer.

Jag saknar dig så det gör ont

15:28:25 2011-09-07
Boxen stod tom när jag kom till stallet
Jag bara stod där ett tag, väntade på att du skulle stå där
Men det gör du inte, och kommer aldrig mer att göra det
Du har funnits här hela mitt liv, i 15 hela år har du varit hos mig, hos oss
Men det blir aldrig mer så
Tack för allt Balder, jag kommer aldrig, aldrig glömma dig
11/6-88 - 7/9-11
~





Sista bilden, från imorse.
-
Jag älskar dig, kom ihåg det <3 Vila i frid


Kvällen.

22:47:02 2011-09-06
Publicerat i Catharinas inlägg
Var ute och powerwalkade en runda med Linda och Annie, så skönt att bara snacka om ingenting! Det regnade lite ute och blåste men det gjorde inte oss så mycket utan vi gick en runda på tjugo-trettio minuter ändå. Underbart!
Kom nyss på att imorgon kommer massören och ska massera Moonie och Tikki. Tikki är verkligen i behov av det och det är bara bra för Moonie. Så det blir nog great!
Ungefär en kvart kvar tills klockan är elva, jag och Mikaela har ju bestämt oss att sova då varje kväll .. Så får snart gå ifrån datan och gå och lägga mig, ska bara träna engelska läxan också!
Right now: Plugg på liber's glosmaskin!


Veckans blogg hos defect.blogg.se!!

22:12:21 2011-09-06
Publicerat i Veckans
Vi blev veckans blogg hos http://defect.blogg.se!
Tack så himla mycket, du äger :D


6/9

21:03:10 2011-09-06
Publicerat i Dagens ridpass
Första dagen som jag red Moonie efter hennes vila hon har haft sen förra lördagen. Skrittade ut en runda barbacka med Linda och Tikki och det blev också lite trav. Först var hon ganska seg men blev lite piggare efter ett tag och det är det som är meningen med denna vilan, att hon ska vara pigg och fin till lag sm. Så det får vi hoppas att hon blir!
Längtar så himla mycket till lag sm, ååååh! Vill bara att veckorna ska gå fort så det kan vara dags snart.. Detta har jag längtat efter redan efter att förra årets sm var slut och i vintras längtade jag verkligen sjukt mycket efter det. Och nu är det nästan här!
-
Imorgon är det onsdag vilket betyder att Balder avlivas.. Skulle först blivit onsdag förra veckan, sen i måndags men det blev inget av dom dagarna. Så tredje gången gillt nu. Usch, vår älskade underbara ponny!
Gammal bild på Moonie, vintern -09/10


Stallet next!

18:38:41 2011-09-06
Publicerat i Catharinas inlägg
Ska till stallet nu och skritta Moonie en runda och ta hand om Rassepöjken!
Bloggar mer sen, sees!


Hej!

14:30:30 2011-09-06
Publicerat i Lindas inlägg
Sitter i skolan och håller på med datorerna. Vi har fått egna macdatorer ju. fett najs eller hur? :D
Får ta med dem hem också, ännu bättre (yyy)
¨
när jag kommer hem så ska jag rida Tikki igen, så jävla kul att hon är frisk igen. :D
Får börja galoppera henne på torsdag :D men ska nog vänta tills på fredag, så blir de lite extra haha :)
¨
Nästa vecka ska vi till Ussjö eller vad det heter och då ska vi träna terräng med Laget inför Lag-sm!
WOHOO!


Topp 5 lista

23:28:50 2011-09-05
Publicerat i VS/Topplista
Topp 5 lista på ridmärken! Detta tycker jag gör snyggast saker dessutom med bra kvalité.
-
1. Kingsland, säg någon grej de har misslyckas med?

2. Whitaker, älskar deras flaggsortiment! Sen har de lyckats grymt bra med hjälmarna.


3. Mountain Horse, mycket bra säkerhetssaker och sen många snygga kläder!

4. Animohar köpt kavajer i detta märket och dom är grymt snygga och otroligt sköna! Dock dålig kvalité på en del .. Deras ridbyxor är också grymt snygga!
5. Jacson, stort sortiment med allt möjligt! En del saker är verkligen underbart snygga och jag diggar att jacson är lite mer vågade i vissa saker än andra märken. Som till exempel stigbyglarna, hjälmarna, stövlarna osv. Like it!

Blev bara sugen på att göra en Topp 5 lista. What do you think? Vad hade du satt högst upp?

What the f*ck

22:51:02 2011-09-05
Publicerat i Catharinas inlägg
Nyduschad och nästan redo inför natten ska jag nu bloggeliblogga lite! Det gick sådär hos veterinären, Rasse hade kotledsinflammation båda fram men som tur var hade han ingen hovledsinflammation!! Verkligen glad för det! Dessa kotledsinflammationer tycker jag är helt och hållet mitt fel punkt slut. Nu får vi bara se till att han blir frisk snart så han kan komma ut och tävla och ha kul igen!
Måste bara berätta en väldigt läskig sak som hände när vi var på väg hem från veterinären. Vi hade hästsläpet bakom bilen och kör i runt 80 km. Så plötsligt märker vi en bil som kör halvt på vår sida i typ 110 km, den är runt tio meteer ifrån oss och bilen försöker svänga tillbaka på sin del av vägen och mamma svänger snabbt åt höger på vägen. Bilen susar föbi bara några cm från oss, alltså var det bara några cm ifrån att vi skulle frontalkrocka med bilen och vem vet hur det hade gått då men släp o allt? Man kan bara tänka sig .. Så är verkligen glad att jag sitter här helt oskadd och man förstår hur snabbt allt kan förändras. Svårt att förklara men detta kändes som nära-döden upplevelse :o Herreguuud.
-
Jag och Mikaela har bestämt att vi ska vara i säng elva. Det är om ungefär en kvart, blir svårt att klara men måste verkligen sova! Så måste försöka iallafall.
Mest blivit tråkinlägg idag men det blir bättre imorgon.
Godnatt!

Chacha bloggen. Typ

17:05:41 2011-09-05
Publicerat i Catharinas inlägg
Balder avlivades inte idag av någon anledning så det blir på onsdag istället. Egentligen hade jag bara velat få det överstökat istället för att gå runt och tänka på det. Så när jag var nere i stallet idag blev jag chockad men ändå glad när jag såg Balder stå i sin box. Pluttis!
Har precis kopplat in min bärbara vid en vanlig dataskärm eftersom skärmen gick sönder igår och man ser ingenting.. Verkligen tråkigt men får skylla mig själv, har inte varit jätte försiktig med den men den ska ändå hålla mer en tre månader tycker jag!
Jaja, ska snart till stallet igen och ta in Rascal för han ska till veterinären ikväll. Hoppas det inte är något jätte allvarligt ..
Har inte så mycket mer att skriva nu. Men nu är det ny vecka, alltså snart dags att utse veckans blogg, hiss & diss, tips osv. Vill du vara med i veckans blogg? Anmäl diiig! :D
-
P.S Besök min fina väns blogg, http://defect.blogg.se.



HAHAHAHAHAHAH SÅ SÖTA

21:43:59 2011-09-04
Publicerat i Bilder & Filmer

Shopping!

19:35:48 2011-09-04
Publicerat i Utrustning/Kläder
Som jag berättade igår var jag inne i stan och handlade kläder. Det blev detta:
Jeanstights, Kappahl. 199kr ( 100 kr rabatt från ordinarie pris) Har väldigt svårt att hitta både jeans och jeanstights så när jag hittade dessa blev jag happy!

Linne, Kappahl 99kr (50 kr rabatt kanske?) Ville köpa detta linnet i Göteborg för några månader sen men hade inte tillräckligt med pengar då. Så hittade jag den igår men den fanns bara i en-två storlekar för stor men köpte den ändå. Så den var ganska stor haha.


Farväl älskling, du är underbar <3

19:11:42 2011-09-04
Publicerat i Bilder & Filmer
Här kommer bilden från fotningen idag på den sista gången Balder fick beta. Han var så lycklig!











Farväl älskling, du är underbar <3


One day left then you're in heaven

18:40:26 2011-09-04
Publicerat i Catharinas inlägg
Denna dagen har gått ganska fort faktiskt tycker jag, vaknade inte förrän tolv. Vid två följde jag med Linda när hon red ut och jag sprang en runda! Ska börja göra det varannan - var tredje dag ungefär och powerwalka när jag inte springer. Vi får se hur länge jag orkar det..
När vi var klara med den rundan fixade vi stallet och tog hand om underbara Balder sen. Vi borstade igenom och flätade hans man och borstade hela honom. Vi klippte också av en liten del av svansen som vi ska spara. Sen tog vi kort på honom när han fick beta en sista gång på gräsmattan för imorgon avlivas han..
Fy vad jag kommer sakna honom, det är helt sjukt! :'( älskade, älskade ponny <3
Bilder på det kommer ut snart om internet här hos mamma vill som oss!

LAG-SM FÄLTTÄVLAN 2010 - ÖREBRO!

00:36:12 2011-09-04
Publicerat i Bilder & Filmer
Åh just det!
Måste berätta att igår/idag/imorgon så är det ett år sen det var Lag-SM Fälttävlan 2010 i Örebro!
Jag och Linda var med i det tillsammans med Ida och Anna. Vårt lag låg ungefär på 17 plats efter dressyr, 12 plats efter att vi alla nollat i hoppningen och totalt en 11 plats efter terräng med blandade resultat. Totalt var det med 23 lag tror jag och eftersom det var mitt och Lindas första år med fälttävlan var vi väldigt nöjda iallafall! Det var verkligen en av årets höjdpunker förra året och jag saknar det grymt mycket! Men nu taggar vi istället till Lag SM 2011 den 23-25 September i Tågarp, vilket ska bli minst lika kul!
Här får ni en liten minibildbomd, njuuuut. Det gör iallafall jag!
Hemsida med lite bilder osv: LagSM
Haha min mycket snygga ordning vid TEAM STYRINGE STALL's del av stallet!

Örebro slott

Dålig bild på det utslagsgivande vattenhindret!

Anna Almström - en av medlemmarna i vårt lag fjantade sig på ett hinder höhö! Eftersom hon bara var inlånad förra året och nu när vi har ett fullt lag i Styringe så blir det att vi tävlar mot varandra iår istället för med varann. Haha jobbigt ändååå.

Dressyrmomentet



Fick 51 straff (ca 67 %?) Helt ok

Hoppmomentet

Nolla!

Terrängmomentet



Ett stopp på vattenhindret och även lite tidsfel.


Vår snygga jacka, såklart!
-
Jag har film från dressyr och hoppning men tydligen inte på denna datan .. Så det fixar jag någon dag snart! Don't worry be happy, lksom!

"Om du vägrar se framåt och inte vågar se bakåt så måste du se upp"

00:12:31 2011-09-04
Publicerat i Catharinas inlägg
Just nu: Anna och Linda sover..
Idag har jag faktiskt varit inne i Stan och köpt kläder, köpte ett par byxor och en tröja på rea för mitt presentkort på Kappahl. Har haft det ganska länge så det var skönt att få bort det - samtidigt som jag sparade runt tvåhundra på rean. Underbart ju! Kan ge en bild på sakerna imorgon.
Har inte så mycket mer att skriva om nu faktiskt. Kommer jag på något mer gör jag väl ett nytt inlägg tror jag!

älskling, 1 dag kvar .. <3


Hemmelihemma!

14:14:58 2011-09-02
Publicerat i Catharinas inlägg
På fredagar slutar jag skolan tio över tolv och kommer därför hem tidigt! Sista lektionen idag kom SYV och vi pratade om gymnasie och sånt. Gud så skönt, sista året sen blir det gymnasiet! Längtar vääääldigt mycket just nu men först måste jag kämpa på väldigt mycket nu i nian. Men det blir nog värt det :)
Funderar på att gå naturvetenskap eller ekonomi. Vi får se vad som händer!
Tittar just nu på friidrott, tror det är VM. Kan vara kul att titta på ibland och dessutom finns det inget annat kul. Men nu bytte jag kanal för orkade inte titta på det mer, haha.
Snart måste jag börja städa här hemma för Anna kommer ikväll eftersom hon ska tävla pingis här i Halmstad någonstans! Så det blir nog inte så mycket uppdatering i helgen tyvärr. Tänker inte så mycket på bloggen då och sen ser jag inte det som ett måste som jag gjorde med den gamla. Det är gött!
See you


"En häst utan ryttare är fortfarande en häst, men en ryttare utan häst är bara en människa"

12:24:00 2011-09-02
Publicerat i Catharinas inlägg
Så sant som det är sagt.

YOU ARE AWESOME :D

23:13:52 2011-09-01
Publicerat i Catharinas inlägg
Dagen idag har varit helt okej, började med skola och sen hem självklaaaart. Resten ev eftermiddagen/kvällen har jag tittat på TV, datan, varit med Annie och fixat pollarna! Alltså har det inte hänt så mycket idag. Skulle gått ut en runda också men klockan blev för mycket så vi hoppar det idag.
Måste verkligen börja kommentera andras bloggar nu känns det som så att man kan få lite mer besökare och kommentarer. Det hade varit awesome :D Älskar det där ordet, det är verkligen awesome!
Meeeen nu hade jag faktiskt tänkt och gå och lägga mig, måste komma upp tidigare på morgonarna..
Godnatt kääära bloggläsare, love you

Gillar denna bilden på något sätt faktiskt ..


Coola stigbyglar!

16:34:06 2011-09-01
Publicerat i Utrustning/Kläder
Vi fick två par stigbyglar från vår affär för att den ena stigbyglen stått i fönstret och tappat färg. Så när man sen jämförde stigbygeln med den andra som legat i paket såg man stor skillnad och kunde inte säljas .. Därför fick vi dom och det var två olika färger. Ett par var vita med röda hjärtan och det andra var bruna med typ ljusa mönster. Märket är Duca och jag har alltid gillat dom, verkligen coola! :D Jag och linda bestämde att ta en var, alltså en rödvit och en brun med mönster, så nu kommer vi rida runt med två olika stigbyglar! Ashäftigt ju haha.
Vad tycker ni? :)


Veckans hiss & diss!

11:22:00 2011-09-01
Publicerat i Veckans
Denna veckan tänkte jag hissa en grymt snygg hjälm - Samshield! Kanske ser halvdana ut på bild men sjuuukt fina på huvudet och det är kul att man kan designa dom själv! Det negativa är att de är väldigt dyra men det kan vara bra på ett sätt för då har inte var och varannan den hjälmen vilket kan vara tråkigt ibland. Iallafall, väldigt fin!

Veckans diss går till
till skadade hästar och sånt .. Så jobbigt att ha det och vi har haft det så mycket nu på sista tiden. Nu lät det som att vi typ ridit sönder våra hästar men så är det inte, vi har bara haft otur! Känns som att vi nästan aldrig har tur nu för tiden.. Allt var mycket bättre för, så är det bara! Saknar det ..