15/8

23:09:26 2011-08-15
Publicerat i Dagens ridpass
Red Moonie i den stora hagen, ridit väldigt mycket där på sista tiden nu för det är mycket raksträcka där och plan mark och gillar verkligen att rida där!
Det gick ganska bra, helt okej faktiskt. Men mycket bättre än vad hon går på tävling och nästa tävling blir nog Lag-SM och då MÅSTE hon gå bra, annars blir jag sjukt sur.
Jaja, red mycket öppna-sluta och flyttade lite fram o tillbaka och hon blev ganska mjuk. Dock så hade jag håll ända från att jag började trava till jag red klart. Väldigt jobbigt så var tvungen att pausa lite då och då! Not good.
-
Just nu sitter jag i Glommen hos moster och morbror och ska snart upp i fyren som finns här brevid. Tredje året vi hälsar på här och har varit i den fyren varje gång men ändå är det lika roligt att titta haha. Men jobbigt att gå upp för trapporna .. Ajaaaa.
Extra uppdate: Internet är otroligt segt så hann gå upp och ner i fyren och ändå så har inte inläggets lagts ut. Men haha hade tråkigt så räknade trappstegen, det var 110st upp+ner så alltså 220 trappsteg totalt. Fun!
hahahahahah bilden is old but fun!
Here is tha Fyr!

Kommentarer

men shit :O rätt dålig häst xD

2011-08-16 @ 11:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Very Important Person

Mailadress

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback