Resultat Falkenberg: Moonie

22:02:16 2011-08-27
Publicerat i Tävling
Nu kommer resultaten ut efter en hemsk dag. Inte resultatsmässigt - utan vädret var katastrof! När vi var påväg till Falkenberg kommer världens mörker över oss (bokstavligt talat) och så börjar det blixtra och åska som in i helvete! Vi kommer först till tävlingsplatsen och efter en stund lugnar det ner sig lite och då kan vi gå och anmäla osv. Det var fortfarande samma väder men det var inte rakt över oss som innan. Starten framflyttas en timme och då tävlingen börjar är det ingenting men det kommer tillbaka under andra klassen. Verkligen skoj för alla att rida i ösregn, åska och blixt! Iallafall;
LB: Ganska teknisk bana för att vara en LB men bra underlag och så. Dubbelnolla men otroligt seg och snubblade i omhoppningen så tappade tid. Blev trea och precis utanför placering med inte mycket mellan vinnaren och mig, lite tråkigt haha.
-
Sen väntade vi läääänge till LA med massa framskjutningar av klassen innan pga dåligt väder, åska och blixt. När ryttarna i den klassen red var det väldigt halt och blött på banan, det var någon som gick omkull också när hästen stannade och många hästar blev osäkra.
Så runt två sa dom att alla skulle gå till ridhuset och då bestämde alla tillsammans att ställa in DMet idag och ta det någon annan vecka vilket jag tyckte var bra, ville inte riskera Moonie med det underlaget!
När vi var hemma var åskvädret precis ovanför oss och vi fick tre blixtrar i närheten. Vi såg en slå ner i ena kanten av stallet! En annan slog ner precis i närheten igen och den sista lite längre bort. Men det var sjukt läskigt när det slog ner i stallet och det small som satan!! Jag och Moonie var i transporten och genom fönstret såg jag blixten då den slog i. Fatta vad rädd jag var? Till och med mamma tyckte det var läskigt ju! :o
-
Nu sitter vi och tittar på EM på TV4 från dagens terräng! LOVE IT.
Bilder från tävlingen kommer kanske senare ikväll, annars imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Very Important Person

Mailadress

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback