Dålig uppdatering - japp! Men resultat från helgen kommer nu iallafall!

00:21:31 2011-09-27
Publicerat i Tävling
Varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna nu.. Men vi har inte orkat eller haft tid i helgen.
Här kommer iallafall mer resultat:
På lördagen var det hoppning. I P80 blev Linnea och Alexandra bolla och Michelle fick en rivning. I P90 var Tikki lite bråkig och det blev två stopp, inte vanligt henne! Jag blev nolla och gick upp till en individuell femte plats inför terrängen! Laget låg på en sjätte plats tror jag.
På kvällen var det ryttarfest och blir sugna på att uppträda något så vi bara kommer på en bra hejarramsa och gjorde den haha!
Sen fick vi dansa på dansgolvet och vi gick upp med vissa i laget och Jonna och Mia, sen också Klara från Tranemo. Vi gick och hämtade Anna också från Tranemo och bar henne till dansgolvet, haha! Men hon var också med sen ;)
Vi dansade mot Boxholm och några andra randoms och självklart var vi bäst! Hahah dock var Boxholm lite dummisar för Jakob och Lydia mobbade vår flagga, de var nära på att göra sönder den! Idioter, hehehe!
Det var iallafall väääldigt roligt!
-
Sen var det söndag och dags för terräng. Linnea red först och blev nolla, inom tiden och allt. Sen var det Alexandra och tyvärr stannade hon på det allra sista hindret! Verkligen synd och tråkigt för henne!
Nästa var Michelle och hon var nolla men lite tidsfel men inte alls mycket.
Då var det dags för P90 ryttarna och Tikki var hur bråkig som helst för Linda! När hon skulle starta stack hon iväg mot stallet och sen när hon lyckas få tillbaka henne stannar hon på första hindret och sticker igen.. Hon lyckas iallafall få henne att lyssna någorlunda och kommer igenom hela banan, verkligen bra gjort med Tikki som var så bråkig. När hon galopperade bort från alla mot de sista hindrerna surade och bockade Tikki mot skänkeln. Skumt, hon har ju verkligen gått bra iår, DM mästare och allt!
Sist var det jag och jag var mest rädd för vattnet men allt går toppen och vi blir felfria! Fast får fyra straff för tiden och tappade ner min femte placering till en elfte bara för det.. Men är verkligen nöjd ändå! Det är ju ändå svenska eliten vi rider mot :)
Laget slutade totalt på en elfte plats och det är ju helt okej med tanke på att det var 27 lag. Men nästa år, då tar vi det! :D
Måste sova nu, kommer med bilder senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Very Important Person

Mailadress

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback